Sıdıka Doğruöz Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://sdkdogruoz.meb.k12.tr
Adres : Elmalıkent Mh.Anadolu Cd. No33 Ümraniye/İstanbul
VİZYON : Kendi ayakları üzerinde duran, üreten ve toplumda bizde varız anlayışını benimseyen, zihinsel engellilerinde üretken bireyler olmalarını sağlayarak hayata hazırlanmalarına fırsat vererek yetiştirmeye çalışan, tüm öğrencilerin mutlu olacağı değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve eğitimde örnek ve lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Özel gereksinimli bireylerin yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda akademik eğitimlerini sağlayan, yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatan, iş, çalışma ve meslek bilinci veren, bağımsız olarak kendi kendine yetebilen, topluma entegre olmuş bireyler olarak yetişmelerini sağlayan bir anlayışla hizmetimizi sürdürmekteyiz
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tekli-Normal
Saatler : 09:30 ile 14:20 Arası
Yabancı Dil : Yok
Isınma : Doğalgaz - Kalorifer
Servis : Okulumuz da ücretsiz servis taşıması yapılmaktadır.
Ulaşım : Üsküdar dan kalkan 11ST ve 15 B otobüsleri ve Santralden kalkan Kazım Karabekir minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Elmalıkent Mahallesinde olup Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine Yakındır. Okulumuzda Üsküdara otobüs, Ümraniye´ye Minübüsler bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 Km
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : İlçe Özel Eğitim Kurul Raporu ve Yönlendirmesi
Sportif Etkinlikler : Okul düzeyi ve İlçe düzeyi spor etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :